Introduction. Transhispanic Food Cultural Studies: Defining the Subfield
Lara Anderson, Rebecca Ingram
págs. 471-483
págs. 485-513
De la carta a la papeleta: el ‘menú del día’ entre la dictadura y la democracia en España, 1964–1981
Eugenia Afinoguénova
págs. 515-538
‘Las penas con pan son menos’: Race, Modernity and Wheat in Modern Mexico
Sandra Aguilar Rodríguez
págs. 539-565
Diana Kennedy, Rick Bayless and the Imagination of ‘Authentic’ Mexican Food
Ignacio M. Sánchez Prado
págs. 567-592
págs. 593-613
Food Fit for a King: Exploring Royal Recipes in Francisco Martínez Montiño’s 1611 Cookbook
Carolyn A. Nadeau
págs. 615-633
Discurso ideológico e idea de España en El cocinero español de 1898 y 1938
María Paz Moreno Páez
págs. 635-658
Catalanidad in the Kitchen: Tourism, Gastronomy and Identity in Modern and Contemporary Barcelona
Leigh K. Mercer, H. Rosi Song
págs. 659-680
págs. 681-700